Wie zijn wij

Logo MTCSN 50mm br

Een groepje motorrijders uiteraard uit Stadskanaal-Noord kwamen op het idee om een toerclub in Stadskanaal-Noord op te richten dit om samen te gaan toeren. Verder willen we ook gezellige activiteiten gaan organiseren zoals bijvoorbeeld de geslaagde barbecue die we gehad hebben ter afsluiting van onze eerste seizoen.

Oprichting: In maart 2005 is na veel voorbereidingen en de nodige vergaderingen dan uiteindelijk Motor tourclub Stadskanaal-Noord opgericht. Ons hoofddoel is om in de zomermaanden een aantal toertochten te gaan organiseren, verder zijn we van plan om voor de liefhebbers in het nieuwe seizoen in groepsverband een aantal evenementen te gaan bezoeken.

Lidmaatschap: deze bedraagt € 15,00 per jaar exclusief eenmalige inschrijfgeld van € 15,00 Wil je ook lid worden bel dan: 06 22410354  of stuur een mail met ingevulde inschrijfformulier (Download uw inschrijfformulier hier) naar ons.

LET OP VOOR LEDEN GELD: Contributie a € 15,00 gaarne jaarlijks voor 1 april overmaken op rekeningnummer NL12 RABO 0105 4891 82   van de Rabobank  t.n.v. . Motortoerlub Stadskanaal-Noord

Tourtochten:  Het streven zal zijn om in de zomermaanden een aantal zondag, 1 zaterdag met afsluitend een BBQ en 2 avondritten te organiseren.

Sponsoren Club van 100 – Motortourclub Stadskanaal Noord – Nieuwe sponsoren zijn natuurlijk altijd van harte welkom en kunnen zich aanmelden via de mail

What do you want to do ?

New mail